bloemetje

Deze bloem groeit bij Bloom in Ichtegem, een prachtexemplaar niet? Doe nu een gift voor biolandbouw en geef jouw moeder, collega of vriend een bloemetje cadeau… Via deze actie willen we 38.000 euro ophalen om de schenkingsrechten te financieren van de 8 ha biologische landbouwgrond in Ichtegem die De Landgenoten op Valentijnsdag geschonken kreeg.

Lees meer

Doe een gift voor biolandbouw in Ichtegem, en zet je moeder, vriend of collega ... in de bloemetjes!

Samen met Ruth van Bloom en Renaat van 't Reigershof, de bioboeren die op de geschonken gronden werken, én met samen met een tiental biobloementelers, schenken we cadeautjes tot en met 31 juli 2020*. Doe met jouw gift een boeket biologische bloemen cadeau aan wie je maar wilt. Er zijn ook leuke postkaartjes, een biokatoenen draagtas, zuivelpakketten, een workshop bloemschikken, een proeverij op de geitenboerderij... Voor elke gift vanaf 40 euro krijg je bovendien een fiscaal attest.

Je kan kiezen tussen deze cadeautjes:

 

5 euro

een digitaal bloempje in je mailbox

10 euro

een postkaartje

20 euro

een set van 5 postkaarten om zelf te versturen

30 euro

een biokatoenen boodschappentas

40 euro

een biokatoenen boodschappentas en een set van 5 postkaarten

50 euro

een klein biologisch geitenzuivelassortiment van 't Reigershof

75 euro

een boeket biobloemen van een teler naar keuze

100 euro

een klein biologisch geitenzuivelassortiment van 't Reigershof & een biokatoenen tas

150 euro

een boeket biobloemen van een teler naar keuze & en biokatoenen tas

250 euro

een groot biologisch geitenzuivelassortiment van 't Reigershof & een boeket biobloemen van Bloom

350 euro een groot biologisch geitenzuivelassortiment van 't Reigershof & een boeket biobloemen van Bloom & biokatoenen tas & set van 5 postkaarten

500 euro

een workshop bloemschikken voor 2 personen bij Bloom, inclusief boeket
750 euro  een rondleiding met proeverij op 't Reigershof voor max 20 personen, inclusief groot biologisch geitenzuivelassortiment
2500 euro een workshop bloemschikken met 8 à 12 personen, inclusief boeketten

bloom1 tas geiten1 bloeme

Hoe werkt het?

Van zodra je 'Ruth en Renaat' aanvinkt op het onderstaande formulier, kan je kiezen voor de optie 'Ik wil een cadeautje...'. Vervolgens kan je het gewenste bedrag/cadeautje aanvinken. Als je voor een bedrag van 75 of 150 euro kiest, kan je tevens kiezen bij welke teler je je bloemen ophaalt.

Van zodra je het formulier instuurt, ontvang je van ons een e-mail met betaalgegevens. Mocht je geen e-mail ontvangen, kijk dan even in je ongewenste berichten of stort het gekozen bedrag op het rekeningnummer van het Fonds Vrienden van De Landgenoten beheerd door de Koning Boudewijnstichting BE10 0000 0000 0404 met gestructureerde mededeling 018/0300/00086.

De postkaarten, waardebonnen en boodschappentassen worden per post opgestuurd. We voorzien minstens drie verzendmomenten: een eerste is gepland op 18 juni. De volgende zal plaats vinden begin juli.

De zuivelpakketten zijn op te halen, met waardebon, bij 't Reigershof (Klemskerke). De bloemen van Bloom zijn op te halen, met waardebon, bij Bloom (Ichtegem). Voor het pakket van 75 euro en van 150 euro kan je een bloementeler kiezen uit de lijst en daar afhalen. Afhaalpunten liggen verspreid over Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en Antwerpen. Uiteraard heb je ook bij deze telers de waardebon nodig die wij je per post bezorgen.

Afhalen kan van zodra je je waardebon hebt ontvangen. Je vindt de afhaalmomenten voor de bloemen in deze lijst (hier klikken). In principe hebben alle telers bloemen tot eind augustus. Voor de zuivelpakketten van Renaat kan je op de boerderij terecht op woensdag, vrijdag en zaterdag. Samen met je waardebon ontvang je een overzicht van alle afhaalpunten en momenten.

 

DOE HIER JOUW GIFT

Projectvoorkeur

* Je hebt recht op een fiscaal attest vanaf een jaarbedrag van 40 euro. Dankzij de belastingvermindering van 45% voor giften, kost een gift van 40 euro je eigenlijk slechts 22 euro. Een gift van 100 euro kost je in werkelijkheid 55 euro. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd in het begin van het volgende kalenderjaar.

 

 

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.