bloemetje

Deze bloem groeit bij Bloom in Ichtegem, een prachtexemplaar niet? Doe nu een gift voor biolandbouw en geef jouw moeder, collega of vriend een bloemetje cadeau… Via deze actie willen we 38.000 euro ophalen om de schenkingsrechten te financieren van de 8 ha biologische landbouwgrond in Ichtegem die De Landgenoten op Valentijnsdag geschonken kreeg.

Lees meer

Doe een gift voor biolandbouw in Ichtegem, en zet je moeder, vriend of collega ... in de bloemetjes!

Samen met Ruth van Bloom en Renaat van 't Reigershof, de bioboeren die op de geschonken gronden werken, schenken we cadeautjes tot en met 31 juli 2020*. Doe met jouw gift een boeket biologische bloemen cadeau aan wie je maar wilt. Er zijn ook leuke postkaartjes, een biokatoenen draagtas, zuivelpakketten, een workshop bloemschikken, een proeverij op de geitenboerderij... Voor elke gift vanaf 40 euro krijg je bovendien een fiscaal attest.

Je kan kiezen tussen deze cadeautjes:

 

5 euro

een digitaal bloempje in je mailbox

10 euro

een postkaartje

20 euro

een set van 5 postkaarten om zelf te versturen

30 euro

een biokatoenen boodschappentas

40 euro

een biokatoenen boodschappentas en een set van 5 postkaarten

50 euro

een klein biologisch geitenzuivelassortiment van 't Reigershof

75 euro

een boeket biobloemen van Bloom

100 euro

een klein biologisch geitenzuivelassortiment van 't Reigershof & een biokatoenen tas

150 euro

een boeket biobloemen van Bloom & en biokatoenen tas

250 euro

een groot biologisch geitenzuivelassortiment van 't Reigershof & een boeket biobloemen van Bloom

350 euro een groot biologisch geitenzuivelassortiment van 't Reigershof & een boeket biobloemen van Bloom & biokatoenen tas & set van 5 postkaarten

500 euro

een workshop bloemschikken voor 2 personen bij Bloom, inclusief boeket
750 euro  een rondleiding met proeverij op 't Reigershof voor max 20 personen, inclusief groot biologisch geitenzuivelassortiment
2500 euro een workshop bloemschikken met 8 à 12 personen, inclusief boeketten

bloom1 tas geiten1 bloeme

Van zodra je 'Ruth en Renaat' aanvinkt op het onderstaande formulier, kan je kiezen voor de optie 'Ik wil een cadeautje...'. Vervolgens kan je het gewenste bedrag/cadeautje aanvinken. 

* De postkaarten, waardebonnen en tassen worden per post opgestuurd. We voorzien minstens drie verzendmomenten: een eerste is gepland op 18 juni. De volgende zal plaats vinden begin juli. Let op: de bloemen en zuivelpakketten zijn op te halen, met waardebon, bij 't Reigershof (Klemskerke) en bij Bloom (Ichtegem). Vanaf 15 juni kunnen we hoogstwaarschijnlijk extra afhaalpunten voor de bloemen aanbieden in andere regio's. Hou onze website in de gaten.

 

DOE HIER JOUW GIFT

Projectvoorkeur

Dit cadeau is voor:
** De postkaartjes, draagtassen en waardebonnen worden per post opgestuurd na 15 juni. Let op: de bloemen en zuivelpakketten zijn op te halen bij 't Reigershof (Klemskerke) en bij Bloom (Ichtegem).

* Je hebt recht op een fiscaal attest vanaf een jaarbedrag van 40 euro. Dankzij de belastingvermindering van 45%, kost je bijdrage je dus ongeveer de helft. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd in het begin van het volgende kalenderjaar.

* Je hebt recht op een fiscaal attest vanaf een jaarbedrag van 40 euro. Dankzij de belastingvermindering van 45%, kost je bijdrage je dus ongeveer de helft. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd in het begin van het volgende kalenderjaar.

Ik steun
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen
Ja, je mag mijn contactgegevens doorgeven aan de boer van mij projectvoorkeur

Door dit formulier in te vullen, kan je ons vertellen aan welk project je je geld wenst te doneren. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met betalingsinstructies met de mogelijk om jouw gift online te betalen.

Indien de keuze van een project niet belangrijk is, dan kan je ook meteen je gift storten op het rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 van Fonds Vrienden van De Landgenoten beheerd door de Koning Boudewijnstichting met gestructureerde mededeling 018/0300/00086.

Hartelijk dank voor jouw steun aan biolandbouw!