Wil je graag een gift overmaken aan De Landgenoten? Super!

Nog tot 30 september biedt De Landgenoten aan gulle schenkers de keuze tussen een fiscaal attest en een cadeautje.

Kies je voor een fiscaal attest, ga dan via deze link naar de website van Koning Boudewijnstichting. Van zodra je gift op jaarbasis groter is dan 40 euro, ontvang je begin volgend jaar automatisch je fiscaal attest. Goed om weten: de belastingvermindering bedraagt in principe 45% van het gestorte bedrag. Ten gevolge van de COVID-19-crisis, geldt uitzonderlijk in 2020 een belastingvermindering van 60%. Een win-win voor je portefeuille én voor alle Landgenoten. Een gift van 100 euro kost je na belastingvermindering slechts 40 euro. Een niet te missen kans!

Kies je toch liever voor een cadeautje, vul dan het formulier hieronder in en duid onder 'Projectvoorkeur' 'Ruth & Renaat' aan. Vervolgens kan je aanvinken dat je graag een cadeautje ontvangt en je keuze maken. Je gift mag je overmaken op BE02 5230 8068 1140 op naam van Stichting De Landgenoten.

Van harte dank!

Projectvoorkeur

De cadeautjes worden per post opgestuurd. We voorzien minstens vier verzendmomenten: een eerste is gepland op 24 augustus. Net op tijd voor de eerste schooldag op voorwaarde dat wij je betaling hebben ontvangen.

De volgende verzenddagen zullen plaats vinden begin september, vervolgens eind september en begin oktober.

 

Dit cadeau is voor:

* Je hebt recht op een fiscaal attest vanaf een jaarbedrag van 40 euro. Dankzij de belastingvermindering van 45%, kost je bijdrage je dus ongeveer de helft. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd in het begin van het volgende kalenderjaar.

* Je hebt recht op een fiscaal attest vanaf een jaarbedrag van 40 euro. Dankzij de uitzonderlijke belastingvermindering van 60% voor giften geschonken in 2020, kost je bijdrage je dus minder dan de helft. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd in het begin van het volgende kalenderjaar.

Alle giften zijn welkom op het rekeningnummer van het Fonds Vrienden van De Landgenoten beheerd door de Koning Boudewijnstichting: BE10 0000 0000 0404 met gestructureerde mededeling 018/0300/00086. 

 

Ik steun
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Door dit formulier in te vullen, kan je ons vertellen aan welk project je je geld wenst te doneren. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met betalingsinstructies met de mogelijk om jouw gift online te betalen.

Indien de keuze van een project niet belangrijk is, dan kan je ook meteen je gift storten op het rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 van Fonds Vrienden van De Landgenoten beheerd door de Koning Boudewijnstichting met gestructureerde mededeling 018/0300/00086.

Hartelijk dank voor jouw steun aan biolandbouw!