Wil je graag een gift overmaken aan De Landgenoten? Ga dan via deze link naar de website van Koning Boudewijnstichting. Zo ben je zeker dat je automatisch een fiscaal attest krijgt toegestuurd van zodra je gift op jaarbasis groter is dan 40 euro.

De belastingvermindering bedraagt in principe 45% van het gestorte bedrag. Ten gevolge van de COVID-19-crisis, geldt uitzonderlijk in 2020 een belastingvermindering van 60%. Een win-win voor je portefeuille én voor alle Landgenoten. Een gift van 100 euro kost je na belastingvermindering slechts 40 euro. Een niet te missen kans!

Wil je ons graag laten weten voor welk project jouw gift bestemd is, vul dan het formulier hieronder in. Voor de tijdelijke actie ten voordele van de gronden in Ichtegem, vul je als project 'Ruth & Renaat' in.

Van harte dank!

Projectvoorkeur


Opgelet: De postkaarten, waardebonnen en tassen worden per post opgestuurd. We voorzien minstens vier verzendmomenten: een eerste is gepland op 18 juni. De volgende zal plaats vinden begin juli, vervolgens half juli en begin augustus.

Let op: de zuivelpakketten zijn op te halen, met waardebon, bij 't Reigershof (Klemskerke). De bloemen van Bloom zijn op te halen, met waardebon, bij Bloom (Ichtegem). Voor het pakket van 75 euro en van 150 euro kan je een bloementeler kiezen uit de lijst en daar afhalen. Afhaalpunten liggen verspreid over Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en Antwerpen. Uiteraard heb je ook bij deze telers de waardebon nodig die wij je per post bezorgen.

 

Dit cadeau is voor:

* Je hebt recht op een fiscaal attest vanaf een jaarbedrag van 40 euro. Dankzij de belastingvermindering van 45%, kost je bijdrage je dus ongeveer de helft. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd in het begin van het volgende kalenderjaar.

* Je hebt recht op een fiscaal attest vanaf een jaarbedrag van 40 euro. Dankzij de belastingvermindering van 45%, kost je bijdrage je dus ongeveer de helft. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd in het begin van het volgende kalenderjaar.

Alle giften zijn welkom op het rekeningnummer van het Fonds Vrienden van De Landgenoten beheerd door de Koning Boudewijnstichting: BE10 0000 0000 0404 met gestructureerde mededeling 018/0300/00086. 

 

Ik steun
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Door dit formulier in te vullen, kan je ons vertellen aan welk project je je geld wenst te doneren. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met betalingsinstructies met de mogelijk om jouw gift online te betalen.

Indien de keuze van een project niet belangrijk is, dan kan je ook meteen je gift storten op het rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 van Fonds Vrienden van De Landgenoten beheerd door de Koning Boudewijnstichting met gestructureerde mededeling 018/0300/00086.

Hartelijk dank voor jouw steun aan biolandbouw!