Wil je graag een gift overmaken aan De Landgenoten? Super!

Via deze giftenpagina kan je ons steunen met een gift. Dankzij de Koning Boudewijnstichting kan jij hiervoor een fiscaal attest ontvangen, als je minstens 40 euro stort.

Schenken is heel eenvoudig: ga via deze link naar de website van Koning Boudewijnstichting en voer online je betaling uit. Van zodra je gift op jaarbasis groter is dan 40 euro, ontvang je begin volgend jaar automatisch je fiscaal attest. Goed om weten: de belastingvermindering bedraagt in principe 45% van het gestorte bedrag. Ten gevolge van de COVID-19-crisis, geldt uitzonderlijk in 2020 een belastingvermindering van 60%. Een win-win voor je portefeuille én voor alle Landgenoten. Een gift van 100 euro kost je na belastingvermindering slechts 40 euro. Een niet te missen kans!

Wil je graag een specifieke bestemming geven aan je gift, dan kan je ons dat melden via dit webformulier.

Van harte dank!

Projectvoorkeur
Jouw wens voor Clara (vrijblijvend):
more items
* Je hebt recht op een fiscaal attest vanaf een jaarbedrag van 40 euro. Dankzij de belastingvermindering van 45%, kost je bijdrage je dus ongeveer de helft. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd in het begin van het volgende kalenderjaar.

* Je hebt recht op een fiscaal attest vanaf een jaarbedrag van 40 euro. Dankzij de uitzonderlijke belastingvermindering van 60% voor giften geschonken in 2020, kost je bijdrage je dus minder dan de helft. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd in het begin van het volgende kalenderjaar.

Alle giften zijn welkom op het rekeningnummer van het Fonds Vrienden van De Landgenoten beheerd door de Koning Boudewijnstichting: BE10 0000 0000 0404 met gestructureerde mededeling 018/0300/00086. 

 

Ik steun
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen