Wil jij de werking van De Landgenoten beter leren kennen? Hoop je te ontdekken op welke terreinen wij actief zijn. Schrijf je dan in voor onze basisopleiding op woensdag 26 juni, van 19.30 tot 21u. in Pakt (Antwerpen). Hoe? Stuur een mail naar jorid@delandgenoten.be om je in te schrijven.

https://www.delandgenoten.be/node/305
305
De Landgenoten
Pakt, Antwerpen

In de voedselstrategie van stad Antwerpen lezen we: “Er wordt ook bekeken welke landbouwgrond in eigendom is van de stad en of het haalbaar en betaalbaar is om deze voor stadsgerichte, duurzame voedselproductie in te zetten.” Daarom richtten Wervel en De Landgenoten op 3 juli 2024 om 19.30u een werkgroep op om, samen met de burgers van Antwerpen, de stad op haar verantwoordelijkheid te wijzen.

  https://www.delandgenoten.be/node/315
  315
  De Landgenoten, Wervel
  Antwerpen

  ILVO en het Proefplatform Agro-ecologie Hansbeke organiseren op donderdag 4 en zaterdag 6 juli hun jaarlijkse demodag en buurtfeest op het landbouwbedrijf van de adellijke familie de Bousies. Hoe is het na 5 jaar gesteld met de bodemkwaliteit op het bedrijf en welke lessen trekken de onderzoekers daaruit? 

  https://www.delandgenoten.be/node/317
  317
  Ilvo
  Hansbeke

  Op zaterdag 21 september ben je welkom op het boerderijfeest van zelfoogstboerderij Het Kruisbos in Kalmthout. Ontdek de boerderij en maak kennis met bioboer Joke. Kom genieten van de relaxte sfeer, neem deel aan een workshop, volg een rondleiding of geniet gewoon van een lekker drankje of hapje. Meer info op www.hetkruisbos.be

  https://www.delandgenoten.be/node/316
  316
  Iedereen
  Het Kruisbos, Kalmthout