Doe mee met een tournée aréale

Met onze Tournée Aréale zoeken we actief naar geschikte landbouwgrond  samen met een groep enthousiastelingen.

Elk jaar kiest De Landgenoten een of meerdere bioboeren voor wie we op zoek gaan naar grond. Rond elke boer richten we een groep sympathisanten op die we begeleiden. Samen verdiepen we ons in de grondproblematiek en werken we actief aan een oplossing. We wisselen kennis en methodieken uit en gaan heel specifiek op zoek.

Ben je iemand die graag dingen ziet veranderen? Heb je een hart voor biologische landbouw? Ben je benieuwd voor wie we momenteel grond zoeken? Laat je gegevens achter op ons contactformulier, dan contacteren we je zo spoedig mogelijk. Voorkennis of ervaring is niet vereist, enige ondernemingszin is welkom.

Elke Tournée Aréale duurt ongeveer een half jaar, waarbij we maandelijks samenkomen. Als je deelneemt, verwachten we dat je actief bijdraagt aan onze zoektocht. Hou onze nieuwsbrieven en nieuwspagina in de gaten voor de volgende Tournée Aréale.

Word ambassadeur

Als enthousiaste Landgenoot wil je je vast actief inzetten voor een groeiende beweging die werk maakt van duurzame toegang tot grond voor bioboeren. Leer je graag bij over duurzame landbouw, land grabbing, coöperaties...? Jaarlijks organiseren we vormingen voor ambassadeurs, zodat je ons met voldoende bagage kan vertegenwoordigen op lokale info-avonden, beurzen en andere happenings. Onze ambassadeurs worden ook op een participatieve manier betrokken bij het vormgeven van onze jonge organisatie. Samen maken we een duurzame toekomst waar.

Meld je aan als ambassadeur en word deel van een innovatieve beweging.

 

ondersteun onze crowdfundingS

Een crowdfunding organiseren voor het financieren van landbouwgrond, dat vergt wel wat! Onze boeren zijn steevast het gezicht van onze campagnes. Achter hen schuilt een team van vrijwilligers die helpen om de crowdfundings tot een succes te maken. Een inzamelactie, een sponsortocht, een infomoment... Elk initiatief om een bioboer te ondersteunen wordt erg gewaardeerd. Wil jij graag de handen uit de mouwen steken voor of achter de schermen? Wil je helpen mensen warm maken om aandeelhouder te worden of een gift over te maken? Laat hier je gegevens achter en word een van onze crowdfundingsduizendpoten.

 

Word vrijwilliger

Heb je vragen?

Tijdens weekdagen kan je ons op kantoor bereiken.

 

De Landgenoten

Regine Beerplein 1/E305

2018 Antwerpen

 

evert@delandgenoten.be

+32 3 286 92 77