De Landgenoten is een coöperatie en een stichting die samen met burgers landbouwgrond aankoopt en verhuurt aan gepassioneerde bioboeren. Zo stimuleert De Landgenoten duurzame landbouw die vruchtbare bodems voortbrengt en een positieve bijdrage levert aan het milieu en het klimaat.

Ook jij kan De Landgenoten helpen biolandbouwgrond te beschermen voor toekomstige generaties. Koop je een aandeel ter waarde van 250 euro, dan kan coöperatie De Landgenoten zo'n 50 vierkante meter grond aankopen voor biologische landbouw. Dat betekent méér biodiversiteit, méér vruchtbare bodems, méér lokale & veerkrachtige landbouw in Vlaanderen en méér gezonde, verse voeding recht van bij de boer.

Aandelen cadeau geven

Je kan ook aandelen cadeau geven. Met een cadeau-aandeel van 250 euro creëer je nieuwe kansen voor innovatieve bioboeren (m/v/x) én geef je iemand een maatschappelijk waardevol geschenk.

Cadeau-aandeel voor elke gelegenheid

Zoek je nog een fijn kerst- of eindejaarsgeschenk dat de tand des tijds doorstaat? Wens je voor een verjaardag, een huwelijk of een andere gedenkwaardige gebeurtenis iets anders te geven dan bloemen of boeken? Dan is een cadeau-aandeel van de Landgenoten een originele investering in een milieuvriendelijke project met een hoog maatschappelijk rendement. Aandeelhouders van een coöperatie zijn via de aandeelhoudersvergadering trouwens betrokken bij de strategische beslissingen van onze organisatie en kunnen zo nog meer impact hebben (als ze dat wensen).

cadeau-aandeel inpakken

Nu tijdelijk met cadeauverpakking

Koop je een cadeau-aandeel bij De Landgenoten, dan ontvang je via e-mail een cadeaubon die je zelf kan printen. Met die bon kan je ontvanger zijn of haar aandeel registreren. In december verzenden we bij elke aankoop ook een gratis cadeauverpakking na met de post. Zo pak je echt uit met je cadeau-aandeel.

Koop vandaag nog een cadeau-aandeel 

Meer info over aandelen