29 juli kan je tijdens Earthfest genieten van goede muziek, fijne randanimatie en een gezellig locatie. Dit benefietfestival wordt georganiseerd door CSA 't Lekkerland, ten voordele van de grondaankoop. Kom je meegenieten in Bar Baraque, in Park Fort Liezele (Puurs)?

Zaterdag 29 juli gaat Earthfest door bij Bar Baraque in Park Fort Liezele. Dit benefietfestival is speciaal georganiseerd om de samenaankoop van de grond voor ‘t Lekkerland te financieren. De grond waar bioboeren Tim en Lies op werken is immers van iedereen die via de coöperatie De Landgenoten mee wil investeren in gezonde landbouw. 62% van de grond is inmiddels gefinancierd. Nu de rest nog. 

Earthfest 2023

Kinderen kunnen tijdens Earthfest genieten van grime, verhalen en circus. Volwassenen kunnen er ontspannen door massages, yogasessies en muziek. Op het gezellige festival kan je genieten van live optredens van The Arousals, Marciano Woods, The Soildoctors en Evil Gumbo. DJ Toon, DJ Bram en Leuve zullen het feest voortzetten tot in de late uurtjes.

Bioboerin, milieuwetenschapper en docent agro-ecologie Lien Vrijders zal tijdens het benefietfestival ook het podium nemen om het belang te benadrukken van goede zorg voor grond, en waarom het goed is om samen landbouwgrond aan te kopen. Ook organisaties zoals Velt, Natuurpunt, Oxfam-Wereldwinkel, Paard en Bloem en De Landgenoten – de coöperatie die samen met burgers de grond aankoopt – zullen aanwezig zijn.

Earthfest wil niet enkel een geweldig festival te zijn, maar ook een belangrijke stap in het realiseren van de samenaankoop van de grond voor 't Lekkerland. Het evenement begint om 15:00 uur en belooft een dag vol plezier voor het hele gezin.

Laat hier weten als je erbij zal zijn! Steun hier de samenaankoop van 't Lekkerland.

 

Programma

15u30: Orly doet grime
16u: Geert Tersago vertelt een verhaal
16u40: Lien Vrijders over het belang van grond

17u: The Arousals
18u30: Marciano Woods
20u: The Soil Doctors
21u30: Evil Gumbo

01u00: einde