Update 21/09: door omstandigheden verplaatsen we de fotoshoot naar Loof & Bezen in Wommelgem (in plaats van BoerEnCompagnie in Heverlee). De tekst hieronder werd in die zin aangepast.


Dit najaar voeren we campagne! Want we hebben onszelf ambitieuze doelen opgelegd. We willen voor het einde van dit jaar 3000 keer een schenking van minstens 100 euro ophalen. Bij grootse doelstellingen hoort een fenomenaal campagnebeeld. We willen daarin tonen hoe wij, alle Landgenoten samen, landbouwgrond beschermen voor de huidige en toekomstige generaties. We zoeken daarvoor een jonge telg (tussen 5 en 10 jaar) die centraal wil staan als gezicht van de campagne. En we zoeken verschillende figuranten (minstens 10) die op de achtergrond van het beeld te zien zullen zijn.

Wat we vragen

• Je bent beschikbaar op 24/09 voor een fotoshoot in Wommelgem. 

• De fotoshoot zal doorgaan in de late namiddag. Je kan aanwezig zijn vanaf 16 of 16.30 uur tot 19 uur (al zijn we misschien sneller klaar).

• Je kan op eigen kracht op boerderij Loof & Bezen in Wommelgem geraken.

• Je bent fan van De Landgenoten en straalt dat uit!

Omschrijving van de jonge telg

We zoeken fotogenieke jongens of meisjes tussen 5 en 10 jaar die het niet erg vinden om in de belangstelling te staan en zich kunnen inzetten voor een fotoshoot van een uur tot anderhalf uur (+ wat voorbereiding). Ze zullen het “toekomstige bioboer” idee uitstralen. Zeker niet op een stereotiepe manier, maar we willen wel dat de jonge modellen eruitzien alsof ze klaar zijn om op het land te werken. Denk aan rubberen laarzen en comfortabele alledaagse kledij die vuil mag worden. Vrolijke kleuren zijn welkom, drukke prints en zwarte of witte items zijn te vermijden.

Omschrijving van de figuranten

Iedereen kan figureren: jong, oud, blank, zwart, groot, klein, dik, dun,… Belangrijk is dat je graag op de foto staat en dat je 't niet erg vind om later (al dan niet herkenbaar) in het straatbeeld te komen. Je voelt je best ook comfortabel om dicht bij anderen te staan. Je zal immers samen met anderen het genootschap-idee vormgeven. Je bent welkom in kledij waarin je jezelf goed voelt, al vragen we geen drukke prints, opvallende logo’s en liefst zo weinig mogelijk zwart, grijs, bruin & beige. Breng best verschillende outfits mee. Pas je in een van bovengenoemde profielen en word je graag een van de gezichten van onze campagne? Laat het ons weten via onderstaand online formulieren zorg ervoor dat je een recente foto bij de hand hebt! 

Aanmelden voor de fotoshoot