Een pitfruitteler uit Limburg, Hugo Jacobs, zoekt een opvolger die na enkele jaren samenwerking het bedrijf kan overnemen in juli 2024. Om een goede bedrijfscontinuïteit te verzekeren, wil hij graag een samenwerking aangaan en de kandidaat-overnemer opleiden.

Het bedrijf werkt deels op grond in eigendom, deels op huurgrond. De grond die momenteel in eigendom is van het bedrijf, kan bij de overname mogelijk ondergebracht worden in de coöperatie De Landgenoten. Het bedrijf is momenteel deels gericht op rechtstreekse afzet en zoekt expliciet naar een overnemer die als biologisch fruitteler aan de slag wil. De woonst van de huidige werknemer is beschikbaar vanaf 1 september 2020.

 

Kandidaat overnemer Gezocht

kennis van land en tuinbouw is uiteraard een voordeel;

doorzettingsvermogen;

met mensen kunnen omgaan, zowel met de seizoenarbeiders als met klanten;

standvastig: als je er eenmaal voor kiest om dit overnametraject op te starten, dan wordt verwacht dat je er ook mee doorgaat;

vanzelfsprekend bio-minded.

 

Interesse?

Ernstige kandidaten kunnen rechtstreeks contact opnemen met de bedrijfsleider, via telefoon: 011 59 24 64 of hugo@jacobsfruit.be.

Heb je twijfels of vragen, neem gerust even contact op met Petra Tas van De Landgenoten, via petra@delandgenoten.be of 03 286 92 77.