De Landgenoten organiseert op zaterdag 18 december een kerstdrink met winterwandeling voor haar aandeelhouders, vrijwilligers en sympathisanten. 

We willen elkaar graag op een informele en feestelijke manier ontmoeten na een lange, moeilijke periode met veel online meetings. We voorzien ook een fijne wandeling met boer Davy richting het Vlinderveld, één van de boerderijen die op Landgenotengrond teelt. 

Onze kerstdrink gaat door in openlucht, op een plaats met veel karakter: het Hof van Beieren. We plaatsen er een open tent en vuurkorven om ons te beschermen tegen de elementen. Hoewel we ons zo een beetje kunnen verwarmen, draag je best warme kledij waarmee je koude buitentemperaturen kan doorstaan. Afhankelijk van het weer, voorzie je ook best een paraplu of regenkledij. Een zaklamp of een hoofdlamp is ook handig. Op het veld is namelijk amper verlichting. 

Datum
Zaterdag 18 december 2021

Locatie
Hof van Beieren, Schom 8, 1981 Zemst

Programma

  • We starten om 15u met een heerlijke kom soep met verse groenten van het Vlinderveld. Daarna wandelen we samen onder begeleiding van boer Davy naar zijn veld. Terug op het Hof van Beieren wachten ons vuurkorven, een heerlijke foodtruck, een biertje of een sapje. Muzikant Gust zorgt voor live muziek. We nemen de tijd om elkaar te ontmoeten en bij te praten. We sluiten af rond 19u.
  •  

Praktisch

Er is beperkte parkeerplaats. Hoogstraat is een optie. Met openbaar vervoer van Weerde Station is het 20 min. wandelen. De wandeling vertrekt om 15u45. Als je wilt meewandelen, graag ten laatste om 15u30 op de locatie.

Inschrijven
Opdat we voldoende drankjes en soep zouden kunnen voorzien, vragen we om zeker in te schrijven via onderstaand formulier, liefst zo snel mogelijk. Lukt dat niet, dan kan je ook rechtstreeks naar het Google formulier gaan. Vanwege de coronamaatregelen moeten we sowieso iedereen registeren. Vergeet je mondmasker niet!