De Landgenoten organiseert op zaterdag 18 december een kerstdrink met winterwandeling voor haar aandeelhouders, vrijwilligers en sympathisanten. 

We willen elkaar graag op een informele en feestelijke manier ontmoeten na een lange, moeilijke periode met veel online meetings. We voorzien ook een fijne wandeling met boer Davy richting het Vlinderveld, één van de boerderijen die op Landgenotengrond teelt. 

Onze kerstdrink gaat door in openlucht, op een plaats met veel karakter: het Hof van Beieren. We plaatsen er een tent en vuurkorven om ons te beschermen tegen de elementen. Hoewel we ons zo een beetje kunnen verwarmen, draag je best warme kledij waarmee je koude buitentemperaturen kan doorstaan. Afhankelijk van het weer, voorzie je ook best een paraplu of regenkledij. Een zaklamp of een hoofdlamp is ook handig. Op het veld is namelijk amper verlichting. 

Datum
Zaterdag 18 december 2021

Locatie
Hof van Beieren, Schom 8, 1981 Zemst

Programma

  • 15 uur: ontvangst met fairtrade schuimwijn, een biobiertje of biologisch fruitsap
  • 15.30 uur: welkomstwoord van De Landgenoten
  • 15.45 uur: educatieve winterwandeling naar/op het Vlinderveld onder begeleiding van boer Davy
  • 17.00 uur: heerlijke kom soep met verse groenten van Vlinderveld
  • 17.00 tot 19.00 uur: live muziek en ook tijd om bij te praten

 

Inschrijven
Opdat we voldoende drankjes en soep zouden kunnen voorzien, vragen we om voor 9 december in te schrijven via onderstaand formulier. Lukt dat niet, dan kan je ook rechtstreek naar het Google formulier gaan. Als de opkomst te groot is, kan het zijn dat we de inschrijvingen vroeger moeten afsluiten. Wacht dus niet te lang om in te schrijven als er graag bij bent.