Schrijf je in voor de allereerste Landgenotenquiz

Op vrijdagavond 30 september gooien we de deuren open van het Fort van Merksem voor de allereerste Landgenotenquiz.

Schrijf je in voor een gezellige avond met oude bekenden of maak spelenderwijs kennis met onze organisatie. De inkomsten gaan integraal naar onze grondaankopen voor bioboeren.

Voor wie?

Voor iedereen die van quizzen houdt en/of De Landgenoten genegen is. Diverse thema's komen aan bod. Uiteraard met de occasionele landbouwkwinkslag. Voorkennis van biologische of agro-ecologische landbouw heb je niet nodig.

Wanneer?

Vrijdag 30 september 2022
Deuren openen om 19.15 uur
Start quiz 19.45 uur

Waar?

Grote zaal Fort Van Merksem (Fortsteenweg 120, 2170 Merksem). Parkeren kan op de parking van het Fort. Vlakbij tram- en bushalte Merksem P+R op de Bredabaan.

Deelname

Een quizploeg mag uit maximaal 4 deelnemers bestaan. De deelnameprijs bedraagt 30 euro per ploeg (standaardtarief). Wil je onze werking steunen? Kies dan voor het steuntarief van 50 euro per per ploeg. 

Inschrijven

Schrijf je in via dit inschrijvingsformulier. Je inschrijving is definitief na betaling op het rekeningnummer BE02 5230 8068 1140 met vermelding van 'QUIZ + naam van je ploeg'.

Bijkomende oproep: quizvragen

Naast het crowdfunden van gronden, doen we ook aan 'crowdsourcing' van quizvragen. We zoeken naar extra vragen rond landbouw, het boerenleven, bio, levende bodems, De Landgenoten,...  dus: welke quizvraag mag niet ontbreken op onze eerste editie? Stuur hier je quizvragen in.


Afbeelding gemaakt door Petra Heytens met behulp van deze gratis illustraties van Freepik.com