Projectvoorkeur

De cadeautjes worden per post opgestuurd. We voorzien minstens vier verzendmomenten: een eerste is gepland op 24 augustus. Net op tijd voor de eerste schooldag op voorwaarde dat wij je betaling hebben ontvangen.

De volgende verzenddagen zullen plaats vinden begin september, vervolgens eind september en begin oktober.

 

Dit cadeau is voor:

* Je hebt recht op een fiscaal attest vanaf een jaarbedrag van 40 euro. Dankzij de belastingvermindering van 45%, kost je bijdrage je dus ongeveer de helft. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd in het begin van het volgende kalenderjaar.

* Je hebt recht op een fiscaal attest vanaf een jaarbedrag van 40 euro. Dankzij de uitzonderlijke belastingvermindering van 60% voor giften geschonken in 2020, kost je bijdrage je dus minder dan de helft. Het fiscaal attest wordt je automatisch toegestuurd in het begin van het volgende kalenderjaar.

Alle giften zijn welkom op het rekeningnummer van het Fonds Vrienden van De Landgenoten beheerd door de Koning Boudewijnstichting: BE10 0000 0000 0404 met gestructureerde mededeling 018/0300/00086. 

 

Ik steun
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Door dit formulier in te vullen, kan je ons vertellen aan welk project je je geld wenst te doneren. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met betalingsinstructies met de mogelijk om jouw gift online te betalen.

Indien de keuze van een project niet belangrijk is, dan kan je ook meteen je gift storten op het rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 van Fonds Vrienden van De Landgenoten beheerd door de Koning Boudewijnstichting met gestructureerde mededeling 018/0300/00086.

Hartelijk dank voor jouw steun aan biolandbouw!