Wil jij een positieve impact maken op de maatschappij en tegelijkertijd een nieuwe vaardigheid leren? Word dan ambassadeur van De Landgenoten. Hoe? Heel gemakkelijk. Schrijf je gewoon in voor onze ambassadeursopleiding op woensdag 15 of 22 mei.

©Lien Wevers
©Lien Wevers

De Landgenoten koopt samen met burgers grond vrij voor biologische boeren in Vlaanderen. Door zo toegang tot grond te verzekeren, stimuleren we lokale landbouw die samenwerkt met de natuur. Als ambassadeur draag je actief bij aan het vergroten van het bewustzijn over de grondproblematiek en onze missie om duurzame landbouw te bevorderen. Je helpt ook crowdfundingscampagnes mee opzetten en aandelen verkopen zodat de coöperatie kan groeien. Bovendien ontmoet je veel nieuwe mensen. Je wordt begeleid zodat je De Landgenoten en de bioboeren waarmee we samenwerken kan vertegenwoordigen op lokale infoavonden, beurzen en andere evenementen. Hierdoor ontwikkel je jezelf als spreker en breid je je netwerk uit.

Op woensdag 15 en 22 mei organiseren we terug de ambassadeursopleiding. Waar we vroeger twee avonden reserveerden, geven we deze ambassadeursopleiding nu op één (langere) avond. We starten om 19.00 uur en proberen af te ronden om 22.00 uur.

De opleiding gaat beide keren door op Pakt, in het kantoor van De Landgenoten. Als we veel geïnteresseerden hebben uit andere windstreken, kan het zijn dat we één avond op verplaatsing organiseren.

Geïnteresseerd in de ambassadeursopleiding? Schrijf je in door te mailen naar jorid@delandgenoten.be 

Hopelijk tot dan!