Momenteel loopt bij Stichting De Landgenoten een campagne met als slogan "Steek je geld in een bioveld", waarbij we op zoek gaan naar 3000 schenkers. Om de campagne nieuwe impulsen te geven en mensen bijkomend te motiveren om een schenking te doen, organiseren we nu een bijzondere wedstrijd.

Win een zeiltrip met je schenking

Iedereen die 100 euro of meer schenkt (zie alles wat je moet weten over giften), maakt kans op een zeiltrip voor 3 personen onder leiding van Tom Troonbeeckx. Tom Troonbeeckx is een van de bioboeren van boerderij BoerEnCompagnie, hij is voorzitter van De Landgenoten én hij is een geoefend zeiler. Hij kijkt er dan ook naar uit iemand een bijzondere dag op het water te doen beleven. 

Een dagje zeilen: de praktische kant

Ben je de winnaar, dan ontmoet jij op een dag in 2022 Tom in Oostende met twee van je vrienden. Daar ga je aan boord van de Kelt 900 'PRIMEUR' voor een avontuur dat je een instant vakantiegevoel zal geven. Geniet van de frisse lucht, de mooi uitzichten en ook wat hapjes en drankjes erbij. Het staat je uiteraard vrij om met Tom te praten over het boerenleven of gewoon te keuvelen met je vrienden terwijl je meewerkt om de zeilboot in de juiste richting te navigeren. De zeildag kan je zelf inplannen op een dag naar keuze in onderling overleg met Tom.

Hoe kans maken?

Om kans te maken op deze geweldige zeiltrip, moet je aan twee voorwaarden voldoen:
1/ Je schonk 100 euro of meer aan het Fonds Vrienden van de Landgenoten tussen 13 oktober 2021 en 10 december 2021.
2/ Je vulde het volledige wedstrijdformulier op www.delandgenoten.be/win in voor 11 december 2021.

Hoe wordt de winnaar aangeduid?

De deelnemer die aan de voorwaarden voor deelneming voldoet en het antwoord op de schiftingsvraag het beste inschat, wordt aangeduid als winnaar. De winnaar wordt op hoogte gesteld per email. Je kan het wedstrijdreglement online nalezen. 

Waarom schenken aan De Landgenoten

Deze zeiltrip bieden we aan als een extra incentive om een schenking te maken aan De Landgenoten. De hoofdreden om te schenken is dat we met jouw gift landbouwgrond in Vlaanderen kunnen vrijkopen en betaalbare en duurzame gebruiksrechten op deze gronden kunnen verlenen aan biologische landbouwbedrijven, die boeren met aandacht voor het welzijn van onze planeet. Lees er meer over op: https://www.delandgenoten.be/waarom-schenken


Wedstrijdformulier Win een zeiltrip

Privacyvoorwaarden
<a href="/privacy">Ons privacybeleid kan u hier vinden.</a>